Maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu asennettuna 

Nykyään yhä useamman suomalaisen talonrakentajan ja energiaremonttia suunnittelevan ensisijaiseksi lämmitysvaihtoehdoksi valitaan maalämpö, joka vastaa tämän päivän haasteisiin energiatehokkuutensa ja ympäristöystävällisyytensä ansiosta.

Maalämpö on helppokäyttöinen, taloudellinen ja edullinen lämmitysmuoto. Se tarjoaa tasaisen lämmön myös kovimmilla kotimaan pakkasilla ja samalla huolehtii käyttöveden lämmityksestä. Maalämpö vähentää lämmityskustannuksia jopa 60-80 prosenttia verrattuna vanhaan öljy- tai sähkölämmitykseen.

Maalämpöpumppu voidaan asentaa joustavasti sekä uusiin taloihin että saneerauskohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Tarvittaessa vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä voidaan asentaa myös remontin yhteydessä taloihin, joissa sitä ei aiemmin ollut.

Kysy lisää ja ota meihin yhteyttä!

Myymme ja asennamme pääsääntöisesti seuraavien valmistajien laitteita:

Puhdasta energiaa kodin ja luonnon parhaaksi

Maalämpöjärjestelmä tarjoaa puhtaan ja huolettoman vaihtoehdon vanhoille lämmitysmuodoille pitkälle tulevaisuuteen. Vanhat lämmitysjärjestelmät, kuten öljy- tai puulämmitys, vaativat aikaa, vaivaa ja kasvavia kustannuksia.

Puulämmittäjän on talvisin huolehdittava jatkuvasti polttopuiden lisäämisestä lämmityslaitteeseen, jotta koti pysyy lämpimänä. Öljylämmittäjän on puolestaan taisteltava nousevien öljyn hintojen, öljypolttimen ongelmien ja öljytilausten ajoituksen kanssa. Lisäksi öljylämmitys voi jättää raskaan hiilijalanjäljen ympäristölle.

Maalämpö sen sijaan on moderni, ympäristöystävällinen ja vaivaton lämmitysvaihtoehto.

Osoite:

Eteläinen-Salmitie 1-223 02430 Kirkkonummi