Ota yhteyttä 044 272 7740
Työskentelyajat Sovitusti
Eteläinen Salmitie 1 223 02430 Kirkkonummi
Close
Eteläinen Salmitie 1 223 02430 Kirkkonummi
044 272 7740 lexer@lexer.fi

Selvää säästöä lämmityskuluihin ilmalämpöpumpulla!

Neljä syytä valita ilmalämpöpumppu:

1. Lämmin koti jopa 50% edullisemmin

Ilmalämpöpumppua edullisempaa investointia lämmityskulujen vähentämiseksi on hankalaa löytää, mikäli asumismukavuus halutaan säilyttää pitämällä huoneiston lämpötila miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina.Ilmalämpöpumppu koostuu sekä sisä- että ulkoyksiköistä: Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään, jolloin kylmäaine sitoo lämpöenergian itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirtyy sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytyy ja lämpö luovutetaan kylmäaineesta. Hyöty saavutetaan, kun prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen parhaimmillaan vain viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen, minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana.

3. Viilennystä kesähelteellä

Ilmalämpöpumppu toimii myös huoneiston ilmastointilaitteena kesähelteillä. Samalla se poistaa kosteuttatekemällä huoneilmasta miellyttävämmän oleskella. Toisinaan kuulee väitettävän, että ”sen minkä talvella säästää, sen kesällä häviää”. Väite on kuitenkin harhaanjohtava, sillä voit käyttää ilmalämpöpumppua viilentämiseen ainoastaan  halutessasi ja vähän kerrallaan. Jo tunnin käyttö viilentää sisäilmaa ja poistaa kosteutta, jolloin myös nukut paremmin. Lisäksi ilmalämpöpumppu poistaa ilmassa leijuvia hiukkasia ja pitää huoneilman puhtaampana.

2. Helppo käyttää

Ilmalämpöpumppua ohjataan sen vakiovarusteisiin kuuluvalla, helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Voit valita lämmityksen joko automatiikalla tai ilman, viilennyksen tai pelkän kosteuden poiston. Laitteesta löytyy myös ns. ”takkatoiminto”, joka kierrättää sisäilmaa laajemmalle alueelle huoneistossasi silloin, kun käytät takkaa tai muuta lämmitysmenetelmää.

4. Sovi ilmainen esittely ja suunnitteluaika

Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkempi esittely ja valitaan kotiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Suunnittellaan yhdessä optimaalisin asennuspaikka, jolloin saavutat parhaan mahdollisen hyödyn pienentyneiden sähkölaskujen ja korkeamman asumismukavuuden muodossa. Esittelystä ja suunnittelystä emme veloita lainkaan.

TUTUSTU ILMALÄMPÖPUMPPUVALIKOIMAAMME

Asennamme pääsääntöisesti kaikkia Toshiban, Mitsubishin ja Green mallistossa olevia tuotteita. Alla olevassa listassa saattaa olla puutteita. Ota meihin yhteyttä ja varmista saatavuus.

 

Vieraile Toshiban tuotesivustolla

Vieraile Mitsubishin maahantuojan sivustolla

Vieraile Green maahantuojan sivustolla