Ota yhteyttä 044 272 7740
Työskentelyajat Sovitusti
Eteläinen Salmitie 1 223 02430 Kirkkonummi
Close
Eteläinen Salmitie 1 223 02430 Kirkkonummi
044 272 7740 lexer@lexer.fi

Ilma-vesilämpöpumppu on uusinta lämpöpumpputekniikkaa!

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Energia ympäröivästä ilmasta

Ilma-vesilämpöpumppu on uusin lämpöpumpputekniikkaa hyödyntävä lämmitysratkaisu. Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämmitysenergiaa ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kompressorilla voidaan lämmittää myös tilojen lämmitys- ja käyttövesi noin +60 celciusasteen tasolle saakka, jonka ylimenevä osa on lämmitettävä esimerkiksi sähkövastuksella.

Soveltuu uusiin ja vanhoihin taloihin

Ilma-vesi-lämpöpumpun etuna verrattuna maalämpöpumppuun on halvempi hankintahinta sekä se, että se voidaan asentaa sellaisiinkin kohteisiin, joihin maalämpöpumpun asennus ei maaperän laadusta johtuen ole mahdollista. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa helposti myös olemassa olevaan taloon, jolloin se voidaan asentaa vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle tai rinnalle. Ilma.vesilämpöpumppu voidaan myös kytkeä niin sanottuun hybridikäyttöön esimerkiksi olemassa olevan öljylämmityksen tueksi,

 

TUTUSTU ILMA-VESILÄMPÖPUMPPUVALIKOIMAAMME

Asennamme pääsääntöisesti kaikkia Toshiban, Mitsubishin ja Atlanticin mallistossa olevia tuotteita. Alla olevassa listassa saattaa olla puutteita. Ota meihin yhteyttä ja varmista saatavuus.

 

Vieraile Toshiban tuotesivustolla

Vieraile Mitsubishin maahantuojan sivustolla

Vieraile Atlanticin tuotesivustolla